Pogledajte detaljniji prikaz

EMG 85 Gold aktivni magneti za gitaru


85-G


(0)
na stanju
Cena: 10.441,20 RSD
12.529,44 RSD
Vaša ušteda: 2.088,24 RSD

Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
85 je jedan od prvih magneta EMG-a i nešto je sofisticiranija i dobro zaobljena polovina svog poznatog brata, 81. Sa poklopcem sa bliskom otvorima koji su napunjeni Alnico V magnetima, 85 je snažan gitarski magnet sa izuzetnim tonovima i svestranošću. Alnico magneti ovog modela omogućavaju i moćno prženje i glatke tematske tonove koji ti omogućavaju da sviraš sve od bluza do najekstremnijeg metala. Iako se često koristi u položaju vrata bez greške, EMG 85 zvuči sjajno i kao bridge humbucker zahvaljujući svojoj izvanrednoj glatkosti i duši. Ovaj magnet paše dobro sa svakim drugim humbuckerom u našoj liniji i koristeći naš sistem bez lemljenja, to vam omogućava da menjate svoj ton lakše nego ikada.


Kao ovlašćeni distributer EMG magneta, uz svaki EMG, uz garanciju od 2 godine, nudimo i besplatnu ugradnju, servis i setup vašeg instrumenta.


Komentari

Marić muzički instrumenti i pribor nastoji da bude što precizniji u davanju informacija o cenama i detaljima svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci kompletni i bez grešaka. Za proveru informacija pozovite 011 26 87 865 ili 011 26 42 181

Sve cene su izražene sa uračunatim PDV-om.