Pogledajte detaljniji prikaz

Sabian 12'' CHOPPER


CH12


(0)
nije na stanju
Cena: 23.400,00 RSD
28.080,00 RSD
Vaša ušteda: 4.680,00 RSD

Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Nova Sabian ˝Chopper˝ efekat činela svetlog i otvorenog zvuka.

Sabian predstavlja ˝Chopper˝ kao više namensku percussion efekt činelu koja reprodukuje čvrst, fokusiran, svetao i otvoren zvuk namenjen za akcente i ritam. Sastoji se od tri bronzana diska od kojih jedan izgleda kao propeler koji je na sredini prišvršćen nitnama za ostala dva diska tako da mu pera slobodno vibriraju i daju totalno novu dimeniju zvuka. Wayne Blanchard stariji matketinški menadžer Sabian kompanije kaže za ˝Chopper˝ da u svirci prizvodi sirov i jedinstven zvuk.
˝Chopper˝ izgleda jednostavno ali to je vrlo kompleksan instrument dizajniran da svira akcentovanje i ritam u ujednačenom kontinuitetu. ˝Chopper˝ se postavlja na stalak od činele ili kontra činele a moze se staviti na doboš za ˝funky i techno˝ svirku. ˝ Izrađuje se u dimenzijama od 8, 10 i 12 inča.

˝Chopper˝ već koriste Mike Portnoy (Dream Theater), Will Calhoun (Living Colour)


Video


Komentari

Marić muzički instrumenti i pribor nastoji da bude što precizniji u davanju informacija o cenama i detaljima svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci kompletni i bez grešaka. Za proveru informacija pozovite 011 26 87 865 ili 011 26 42 181

Sve cene su izražene sa uračunatim PDV-om.