Pogledajte detaljniji prikaz

Sabian 21'' VAULT HOLY CHINA


CS2116


(1)
nije na stanju
Cena: 36.720,00 RSD
44.064,00 RSD
Vaša ušteda: 7.344,00 RSD

Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
SABIAN predstavlja Holy China – najnoviju cinelu u Vault Kolekciji

Koristeći SABAN inovacije i razmišljanje unapred osobine Holy China su dovele do više visine tona, rupa kako bi zvuk bio glasnij i duži i zvono bez finiša za odsečniji zvuk I veću otpornost. Ovo je veoma moderna Čajna činela.
“ Ovo je prva činela svoje vrste koju smo proizveli” rekao je glavni proizvodni specialista Mark Love. “Fanovi SABIAN O-Zone će odmah primetiti male učestalije rupe na čineli. Manje rupe proizvode glatke tonove bez dubokih I distorzije za razliku od većih O-Zone rupa. A i izgledaju jako dobro.
Holy China nije za ljude slabog srca. Kombinacija od 51 rupe u 19” modelima (64rupa u 21” modelima), veliko glasno zvono, visok profil i sirok obod stvorili su cinelu izuzetno jakog i odsecnog tona. Ova jedinstvena kombinacija kreirana je u saradnji sa bubnjarem Red Hot Chili Peppers-a.


Video


Komentari

Marić muzički instrumenti i pribor nastoji da bude što precizniji u davanju informacija o cenama i detaljima svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci kompletni i bez grešaka. Za proveru informacija pozovite 011 26 87 865 ili 011 26 42 181

Sve cene su izražene sa uračunatim PDV-om.