Pogledajte detaljniji prikaz

EMG James Hetfield JH Set Pro & Signature serije


JH SET DLC


(1)
nije na stanju
Cena: 26.598,00 RSD
31.917,60 RSD
Vaša ušteda: 5.319,60 RSD

Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
EMG James Hetfield signature set koji je lično predstavio na The Big 4

23. aprila 2011 na „The Big 4“ event-u u Indio - California sa četiri najveća metal benda koji su prvi put zajedno svirali u SAD je ušao u istoriju. Istog dana frontmen i osnivač Metallica-e James Hetfield predstavio je svoj novi EMG JH Set pred 60,000 metal fanova.

The JH Set je totalno nova dimenzija za EMG sa dizajnom koji je u potpunosti vođen zahtevima James Hetfield-a. Početkom 2009 godine James Hetfield je kontaktirao predsednika EMG pickups Rob Turner-a i postavio za njega izazov: da stvori set zapanjujućeg izgleda koji ima čistinu i oštrinu pasivnog magneta a da zadrži legendarni aktivni ton koji je oblikovao generacije.

Poseduje crne niklovane poklopce i EMG’s Solderless Installation System™ komponente. Set sadrži JH-N (neck) i JH-B (bridge) magnete. Oba magneta su pravljeni po magnetima koje je James koristio 30 godina, ali krajnji rezultat je bio sasvim drugačiji. JH-N ima individualne keramičke polove i namotaje koji imaju veće jezgro i viši su od 60-tice. To daje veći attack, jaču izlaznu snagu i punije tonove u neck poziciji. JH-B koristi isti tip jezgra ali ima čelične polove, za razliku od 81 koji ima bar magnete. Ovo proizvodi poznati oštar attack sa manjom induktancom i čistijim basovima.

Kao ovlašćeni distributer EMG magneta, uz svaki EMG, uz garanciju od 2 godine, nudimo i besplatnu ugradnju, servis i setup vašeg instrumenta.


Video


Komentari

Marić muzički instrumenti i pribor nastoji da bude što precizniji u davanju informacija o cenama i detaljima svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci kompletni i bez grešaka. Za proveru informacija pozovite 011 26 87 865 ili 011 26 42 181

Sve cene su izražene sa uračunatim PDV-om.