Pogledajte detaljniji prikaz

La Bella 10PH Professional


10PH


(0)
nije na stanju
Cena: 1.080,00 RSD
1.296,00 RSD
Vaša ušteda: 216,00 RSD

Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Razvijene tokom '70ih, Professional Series linija proizvoda je predstavljala prvi set žica za klasične gitare i laute dostupnih u tako velikom broju različitih veličina. Priznanje su im odali koncertni gitaristi, lautjeri i istaknuti učitelji i koristili su ih čak i čuveni izvođači poput Del Pilar-a, Papazian, Van Lennep i Gurijan. Čitava jedna generacija velikih umetnika je Professional seriju smatrali svojim prvim izborom, uključujući i: Laurindo Almeidu, Džulijana Brima, Maria Eskudera, Maria Luiza Anida, Sabikasa i Rej de la Torea.

Professional Series linija žica je i dan danas standard za izvrsnost koju svi ozbiljni gitaristi i očekuju. Nijedan set žica ne može da iznese najfinije kvalitete baš svakog tipa gitare ili da u potpunosti podrži sve raznolike tehnike i stilove svih gitarista. Ova linija proizvoda nudi karakteristične dizajne da bi u potpunosti zadovoljila zahteve profesionalnih koncertnih izvođača.

10PH High Tension Silver set ima čiste najlonske soprane visoke gustine i silver-plated namotane bas žice. Dizajnirane za modernu koncertnu gitaru duge skale (65.5 - 66.4cm), ove bas žice su obložene novom legurom srebra.
  • Čiste najlonske žice proizvode veću auralnu transparenciju i projekciju zvuka
  • Silver-Plated namotane bas žice vanserijski održavaju pitch i konzistentno proizvode zvuk
  • Tenzija: High
  • Debljina: Clear Nylon Trebles: .029 .033 .041; Silver-Plated Wound Basses: .028 .034 .042
  • Napravljene u SAD od američke žice
  • Upakovane pomoću MAP tehnologije (Modifikovano Atmosfersko Pakovanje) da žice ne bi potamnele i da bi ostale sveže


Komentari

Marić muzički instrumenti i pribor nastoji da bude što precizniji u davanju informacija o cenama i detaljima svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci kompletni i bez grešaka. Za proveru informacija pozovite 011 26 87 865 ili 011 26 42 181

Sve cene su izražene sa uračunatim PDV-om.