Pogledajte detaljniji prikaz

Jim Dunlop Clyde McCoy® Cry Baby® Wah Wah CM95


CM95


(1)
nije na stanju
Cena: 28.200,00 RSD
33.840,00 RSD
Vaša ušteda: 5.640,00 RSD

Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Clyde McCoy® Cry Baby® Wah Wah CM95 je u čast prvoj proizvodnji Wah Wah-a ikada napravljenom . Ovaj modernizovani zvuk iizražajni opseg nudi sviraču doslednost i praktičnost koja je potrebna.
Kao naslednik Wah Wah loze i čuvar njegovog nasleđa , Dunlop je iz decenijaiskustva dizajnirao Wah Wah kako bi se osiguralo da CM95 verno predstaviton i duh kao prvi Wah Wah.
Najvažniji element svake Wah Wah pedale je njen zvuk . Thomas Organ kompanija i Jen Electronica koriste posebnukomponentu koja se zove Halo ™ induktor koji daje originalnoj Clyde McCoypedali mekano vokalu slican prizvuk . Zbog načina na koji su izgrađeni ovioriginalni Halo induktori, često dodaju neželjenu mikrofoniju . Inženjeri su kreirali Dunlop HI01 Halo Inductor da reši ovaj problem , unapređen originalni dizajn sa stabilizovanim jezgrom za očuvanje jedinstvenog Clyde McCoy zvuka uzminimiziranje mikrofonije .
Ostatak ove CM95 je elektronike je jednako verna svompredhodniku , visokokvalitetne komponente ugrađene u klasičnom kućištu savrhunskim prekidačem i priključkom .


Video


Komentari

Marić muzički instrumenti i pribor nastoji da bude što precizniji u davanju informacija o cenama i detaljima svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci kompletni i bez grešaka. Za proveru informacija pozovite 011 26 87 865 ili 011 26 42 181

Sve cene su izražene sa uračunatim PDV-om.