Pogledajte detaljniji prikaz

Fishman PRO-PLT-301 Platinum Stage Analog Universal Instrument Preamp


PRO-PLT-301


(0)
na stanju
Cena: 20.280,00 RSD
24.336,00 RSD
Vaša ušteda: 4.056,00 RSD

Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Klasa-A analognih kola pretpojačalu daje sjajan zvukFishmana. Potpuno redizajniran iz temelja, analogni Platinum Stage universalinstrument preamp isporučuje neverovatno precizan zvučni detalj za sve akustičneinstrumente.
Diskretna visina i prostranost pretpojača u kombinaciji sa preciznim high-speedkolom za čist uverljiv zvuk i nisku distorziju. Classic Fishman tone kontrolaje kombinovana sa promenljivim gitara / bas modom EQ, mnogimuzicari ga koriste za više instrumenata za snimanje i pojacavanje samogsignala. Kritične karakteristike - uključujući podesiv Volume Boost ibalansirani XLR D.I. outputs - su smešteni u prelepom dizajnu.

Platinum Stage je savršen za mobilne instrumentaliste, kao što su mandolina,violina i drugi instrumenti koji su suviše mali ili suviše dragoceni za bilošta osim za pasivni magnet. Takođe se može napajati preko 48V fantom napajanja,nudeći potpunu kontrolu nad zvukom bez baterija.


Komentari

Marić muzički instrumenti i pribor nastoji da bude što precizniji u davanju informacija o cenama i detaljima svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci kompletni i bez grešaka. Za proveru informacija pozovite 011 26 87 865 ili 011 26 42 181

Sve cene su izražene sa uračunatim PDV-om.