Pogledajte detaljniji prikaz

Schecter Damien Elite 6 FR DMB električna gitara


1112-E


(0)
nije na stanju
Cena: 77.280,00 RSD
92.736,00 RSD
Vaša ušteda: 15.456,00 RSD

Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Čivije: Grover Rotomatics® sa odnosom 18:1 na zupčanicima (102-18 serija). Originalni Rotomatics® sa poboljšanim zupčanicima gde odnos 18:1 stvra lakše, preciznije štimovanje i veću stabilnost.

Finger board: Rosewood. Najupotrebljivaniji pragovi. Rosewood je prirodno uljast i radi savršeno pod rukom. Zvuk je značajno bogatiji i puniji u odnosu na javor, jer suvišni tonovi i šumovi su abzorbovani u uljanje pore.

Magneti:
EMG Aktivni 81/85, najpopularniji EMG magneti koji su započeli revoluciju.

Koristeći snažne keramičke magnete i blisko namotane kalemove, dobijaju se istaknuti visoki tonovi i stabilan sustain. EMG 81 se koristi u bridge poziciji; ovaj magnet čini da se zvuk probija i kroz najgušći miks. Koristeći u poziciji vrata i bridg-a ove magnete, zvuk postaje očaravajući i snažan.

Preporučeno uparivanje podrazumeva klasike 81/85 set.

Vrat: Javor - ima sitne proreze na sebi, jak je i stabilan, ima manju reakciju na okolne promene (temperatura, vibracije) u odnosu na ostalje vrste drveta za vrat. Ton mu je veoma reflektivan, fokusira više energije na telo instrumenta. Javor prenosi čiste tonove na telo što doprinosi toplijem zvuku telu mahagonije.

Kobilica:
Floyd Rose Special tremolo, autentična verzija licenciranog Floyd Rose tremolo sistema, proizvedena u Koreji ekskluzivno za Floyd Rose.

Floyd Rose Special održava konstrukciju parametara originalnog Floyd Rose-a koji ima sedlo sa alojom od cinka umesto čelika i sustain blok sa alojom cinka umesto mesinga.


Video


Komentari

Marić muzički instrumenti i pribor nastoji da bude što precizniji u davanju informacija o cenama i detaljima svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci kompletni i bez grešaka. Za proveru informacija pozovite 011 26 87 865 ili 011 26 42 181

Sve cene su izražene sa uračunatim PDV-om.