Pogledajte detaljniji prikaz

Danelectro COOL CAT DRIVE V2 CO-2


CO-2


(1)
nije na stanju
Cena: 4.560,00 RSD
5.472,00 RSD
Vaša ušteda: 912,00 RSD

Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Neka se prirodan ton vaše gitare čuje besprekorno sa dodatkom crunch-a i bloom-a.

Danelectro Cool Cat CO-2 overdrive pedala daje zadovoljavajuću boju tonu vaše gitare sa dosta crunch-a i bloom-a. Reaguje dobro na dodir koliko volume i tone potenciometri na vašoj gitari; Čak i kada je overdrive mutniji, zvuk vaše gitare se još jasno čuje.


Kontrole za drive podešavaju količinu overdrive efekta od minimuma (u smeru kazaljke na satu) do maksimuma (u smeru suprotno od kazaljke na satu). Veća podešavanja daju jaču distorziju i low end bloom. Tone kontrola podešava ton drive-a, pa tako možete pronaći svoj tonski "sweet spot".Okrenite u smeru kazaljke na satu za svetlije tonove i suprotno od smera kazaljke na satu za tamnije tonove. Kontrola jačine zvuka podešava opseg zvuka Danelectro Cool Cat pedal-e, sa dosta dometa da omogući i niske drive postavke. Ova gitarska pedala ima visoku jačinu zvuka, pa počnite sa svojim pojačalom i sa kontrolom jačine zvuka od minimuma.


Karakteristike

Zamućenje tona
Zadovoljavajuća toplota tona
Pravi Bypass (3PDT)
Metalno kućište


Video


Komentari

Marić muzički instrumenti i pribor nastoji da bude što precizniji u davanju informacija o cenama i detaljima svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci kompletni i bez grešaka. Za proveru informacija pozovite 011 26 87 865 ili 011 26 42 181

Sve cene su izražene sa uračunatim PDV-om.