Pogledajte detaljniji prikaz

Danelectro COOL CAT overdrive CTO-2


CTO-2


(0)
na stanju
Cena: 6.000,00 RSD
7.200,00 RSD
Vaša ušteda: 1.200,00 RSD

Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Izvanredno bogat ton

Da li ste zahtevni kada je ton upitanju? Onda nemojte tražiti dalje jer Danelectro ima nešto što će u potpunosti zadovoljiti vaša očekivanja. Danelectro CTO-2 Transparent Overdrive gitarska pedala iz Cool Cat serije sija elegantnim crunch tonom koji se očekuje od autoriteta dobrog zvuka i stilizovanog tona.

Svetliji overdrive omogućava zvuku vaše gitare da što bolje zasija, čak i na visokim overdrive parametrima. Ovo je veoma korisna pedala za sve, od modernog Country do American and British Rock zvuka.

Gain određuje količinu overdrive-a primenjenog na signal. Suprotno od smera kazaljke na satu overdrive se podešava na minimum, okretanjem u smeru kazaljke na satu povećava se količina overdrive-a. Pojačavanjem overdrive-a niske frekvencije se spontano pojačavaju.

treble i bass kontrole podešavaju overdrive na ovoj pedali.
Dve kontrole su složene jedna na drugu; unutrašnja/donja je za visoke tonove (treble) a gornja/spoljašnja za duboke tonove (bass). Kontrola Volume upravlja ukupnim obimom jačine zvuka kada je svetliji overdrive uključen. Obično, Volume kontrola je podešena da bude malo jača od bypass signala, ili dovoljno glasna da posluži kao solo postavka. Dosta Volume boost-a je dostupno, tako da će zvučati dovoljno glasno i sa niskim gain parametrima. Na visokim gain parametrima volume kontrola dodaje drugačiju dimenziju gain-a koja će generisati još više overdrive-a.
Kvalitetan bypass nožni prekidač uključuje i isključuje efekat.


Karakteristike

Pravi Bypass (3PDT)
Metalno kućište


Video


Komentari

Marić muzički instrumenti i pribor nastoji da bude što precizniji u davanju informacija o cenama i detaljima svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci kompletni i bez grešaka. Za proveru informacija pozovite 011 26 87 865 ili 011 26 42 181

Sve cene su izražene sa uračunatim PDV-om.