Pogledajte detaljniji prikaz

Snark univerzalni instrumentalni štimer SN-8


SN-8


(0)
nije na stanju
Cena: 1.800,00 RSD
2.160,00 RSD
Vaša ušteda: 360,00 RSD

Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Najnovije! SN-8 Snark Super Tight Chromatic Instrument štimer precizan štim i napredne funkcije. Ušteda baterije: nakon 5 sekundi bez detektovanog zvuka ekran štimera se gasi. Ekran se vraća u normalu kada se zvuk detektuje dok se potpuno gasi ukoliko ne prima tonove 2 minuta.


Pobojlšan ekran u boji, veće rezolucije, omogućava lako čitanje i upotrebu. Može se koristiti prilikom vežbanja ili na svirkama. Ostale karakteristike:metronom, kalibracija, mogućnost transponovanja kod korišćenja kapodastera. Ugrađeni senzor detektuje vibracije u direktnom kontaktu sa instrumentom.


Snark štimer teži samo 75 grama. Praktično napravljen poput štipaljke sa gumenom podlogom lako se uklapa u svaki instrument. Mogućnost Snarka da se rotira 360 stepeni, omogućava apsolutnu vidljivost u svakom položaju.


Dolazi ukompletu sa litijumskom CR2032 baterijom od 3V (baterija za ručni sat), koja se vrlo lako menja.

Štimovanjeje sada lako! Kretanje od tona do tona je brzo što predstavlja uštedu vremena.Efikasna ušteda energije! 360 stepeni rotirajući ekran u boji.

Karakteristike:
  • Izuzetno precizno određivanje intonacije. Za štimovanje većine instrumenata
  • Čvrst mehanizam, stabilan kontakt sa instrumentom
  • Taster za određivanje tempa; a1 u opsegu 415-466Hz
  • Mogućnost transpozicije kod korišćenja kapodastera


Video


Komentari

Marić muzički instrumenti i pribor nastoji da bude što precizniji u davanju informacija o cenama i detaljima svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci kompletni i bez grešaka. Za proveru informacija pozovite 011 26 87 865 ili 011 26 42 181

Sve cene su izražene sa uračunatim PDV-om.