Pogledajte detaljniji prikaz

EMG 89X HUMBUCKER


89X


(0)
nije na stanju
Cena: 12.207,60 RSD
14.649,12 RSD
Vaša ušteda: 2.441,52 RSD

Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Predstavljamo vam dva magneta u jednom, 89X kućišta imaju odvojena predpojačala i namotaje za humbucker i single coil zvuk pod vašim prstima. Sa ugrađenim Alnico V magneti, hambucker zvuči bogato, toplo i moćno ali takođe i topao i jasno izražen kao kod 85. Single coil modu pristupate preko push pull potenciometra, koji daje tradicionalni Strat single coil zvuk: svetao, barušast i zvonak - veoma sličan EMG SA.
U bilo kom modu, clean zvuk je predivan i ima mnogo presence-a. Korišen je podjednako i u bridge i neck poziciji. Šta god da svirate hard rock ili jazz, možete iz svega izvući maksimum sa ovim fenomenalno balansiranim i prilagodljivim magnetom. X serije imaju povećan headroom ( sigurnosna zona pojačavanja) koji magnetu daju organski i otvoreni ton, a pritom zadržava jasnoću i odziv signala po kojima je EMG poznat. X serije su često opisane kao popunjavanje rupe između pasivnog i aktivnog zvuka i samog osećaja. Instalacija je bez lemljenja. te je ovo odličan izbor za gitariste koji žele da dobiju daleko više od jednog običnog magneta.

Kao ovlašćeni distributer EMG magneta, uz svaki EMG, uz garanciju od 2 godine, nudimo i besplatnu ugradnju, servis i setup vašeg instrumenta.


Komentari

Marić muzički instrumenti i pribor nastoji da bude što precizniji u davanju informacija o cenama i detaljima svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci kompletni i bez grešaka. Za proveru informacija pozovite 011 26 87 865 ili 011 26 42 181

Sve cene su izražene sa uračunatim PDV-om.