Pogledajte detaljniji prikaz

Fishman AURA Imaging Pedal Nylon


PRO-AIP-N01


(0)
na stanju
Cena: 24.834,00 RSD
29.800,80 RSD
Vaša ušteda: 4.966,80 RSD

Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Efekt pedala sa 16 preset simulacija za vašu klasičnu gitaru. Pedale donose ekskluzivnu Fishman AURA Acoustic Imaging tehnologiju u obliku pedale, dajući Vam priliku da lako i verodostojno reprodukujete zvuk različitih tipova gitara i ozvuka kao u profesionalnom studiju.
Zahvaljujući svojoj jednostavnosti, Fishman AURA pedale su bez premca ako želite kvalitet, pouzdanost i neprikosnoveno bogatstvo tona! Bez skupih ozvuka i elektronike, bilo da imate piezo ili mikrofonsku ozvuku, AURA će Vaš instrument pretvoriti u Dreadnought, Concert, Orchestra, Jumbo, gitaru sa najlonskim žicama ili gitaru sa 12 žica!
AURA pedale generišu ton prema algoritmu razvijenom u Fishman studijima. Taj ton (Image) se kombinuje sa tonom Vaše gitare i istog trenutka menja i obogaćuje zvuk instrumenta dobijen kroz pojačalo. Uz Volume, Blend i Phase kontrole sve je izuzetno jednostavno: pronaći ćete ton za sebe i zvučati bolje nego ikad, bilo da se snimate u studiju ili da svirate uživo.


Komentari

Marić muzički instrumenti i pribor nastoji da bude što precizniji u davanju informacija o cenama i detaljima svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci kompletni i bez grešaka. Za proveru informacija pozovite 011 26 87 865 ili 011 26 42 181

Sve cene su izražene sa uračunatim PDV-om.