Pogledajte detaljniji prikaz

Fluence Modern Humbucker Magnet za 6-žičanu gitaru


PRF-MHB-SW2


(0)
nije na stanju
Cena: 28.200,00 RSD
33.840,00 RSD
Vaša ušteda: 5.640,00 RSD

Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Originalni i totalno redizajnirani, Fishman Fluence magneti oslobođeni šuma, buke i frustrirajućih induktivnih uticaja, koji pogađaju magnetne namotaje najrenomiranijih proizvođača – pružajući čist, nenarušen muzikalan zvuk.
Moderan Humbucker Alnico: sva muzikalnost, moć i eksplozivnost alnico legure. Puni akordi i fluidni solo, plus zvuk koji nikada niste čuli kod Humbucker-a. Odličan u oba položaja, ili uparen sa keramičkim, kod kobilice, magnetom.

Moderan Humbucker Ceramic: Izražen, penetrirajući zvuk keramičke legure. Brutalna agresivnost aktivne i punch pasivne elektronike u jednoj gitari. Odličan u oba položaja, ili uparen sa alnico magnetom u poziciji kod vrata.

Svaki Fishman Fluence magnet ima dva potpuno različita preseta. Osnovni preset Fluence Core preset prelazi u klasične boje najpoželjnijih magneta, do najneočekivanijih boja zvuka.

Svi Fishman Fluence magneti sadrže više konfiguracija, lako se montiraju – postavi i zaboravi – i daju u osnovi dva komplementarna zvuka, dve zvučne boje.
Magneti se jednostavno pune na vašoj gitari. Dodatni litijum-jonski set baterija pruža nedelje, ne samo sate, vremena za sviranje.


MODERNI HUMBUCKER SET (1 ALNICO NECK, 1 CERAMIC BRIDGE)
BELI PLASTIČNI SET: PRF-MHB-SW2

MODERN HUMBUCKER SPECIFIKACIJA
ALNICO PEAK FREKVENCIJA: Voice 1: 630Hz
Voice 2: 550Hz / 8kHz
CERAMIC PEAK FREKVENCIJA: Voice 1: 720Hz
Voice 2: 1.8kHz
ALNICO MAGNETIC MATERIJAL: Alnico V
CERAMIC MAGNETIC MATERIJAL: Ceramic VIII
MAGNETNO KOLO: Bar magnet sa sečivima
ALNICO GAUSS JAČINA: 120 Gauss jačina po žici
CERAMIC GAUSS JAČINA: 145 Gauss jačina po žici
OUTPUT IMPEDANCE: 2k
CURRENT DRAW: 2.5mA
BATERIJA: 9-Volt ili dodatni punjivi set baterija
TRAJANJE BATERIJE: do 200 sati


Komentari

Marić muzički instrumenti i pribor nastoji da bude što precizniji u davanju informacija o cenama i detaljima svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci kompletni i bez grešaka. Za proveru informacija pozovite 011 26 87 865 ili 011 26 42 181

Sve cene su izražene sa uračunatim PDV-om.