Pogledajte detaljniji prikaz

Neo-Buster Humbucking Soundhole Magnet i Denfer


PRO-NEO-FB2


(0)
na stanju
Cena: 14.640,00 RSD
17.568,00 RSD
Vaša ušteda: 2.928,00 RSD

Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Neo-Buster Humbucking kombinuje popularni Neo-D Humbucking magnet sa odgovarajućim denferom, čime se dobija savršen zvuk akustične gitare i kod najglasnijeg sviranja.
PRO-NEO-FB2 proizvodi topao i pun zvuk dok istovremeno smanjuje šum i neželjene smetnje. Takođe ima karakterisike neodimijumskog magneta nagrađivanog Rare Earth® magneta, poznatog po izuzetnom balansu žica i najfinije jasnoće. PRO-NEO-FB2 niskoprofilni, visokoimpedantni dizajn ne traži dodatno napajanje baterje.
U situacijama kada su neophodni visoki nivoi jačine zvuka, integrisani denfer prigušuje vibracije unutar gitare, koje bi vodile do nekontrolisane mikrofonije. Napravljen od savitljivog elastomera koji neće oštetiti gitarski finiš, ne zahteva alate za instalaciju, odgovara većini flat-top gitara standardne veličine otvora, 3-7/8” (984mm) ili 4" (101mm) prečnika.


Video


Komentari

Marić muzički instrumenti i pribor nastoji da bude što precizniji u davanju informacija o cenama i detaljima svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci kompletni i bez grešaka. Za proveru informacija pozovite 011 26 87 865 ili 011 26 42 181

Sve cene su izražene sa uračunatim PDV-om.