Pogledajte detaljniji prikaz

LP-380 DIGITAL PIANO


LP380BK


(0)
na stanju
Cena: 87.000,00 RSD
104.400,00 RSD
Vaša ušteda: 17.400,00 RSD

Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
KORG LP380BK je digitalni klavir koji pruža doživljaj koncertnog klavira. Opremljen potpuno novom tehnologijom, elegantnog izgleda i brilijantnog zvuka. Pojačalo i zvučnici verno reprodukuju ton, a sama konstrukcija dirki omogućava izražajno izvođenje.


LP380BK odlikuje dizajnerski stilizovano usko kućište, teško samo 37 kg koje se lagodno uklapa u svaki enterijer. Radi bezbednosti, poklopac koristi soft-landing mehanizam koji omogućava nežno zaklapanje. Iako je uzak, ovaj digitalni klavir odaje osećaj savršene stabilnosti. Sastavni elementi ovog instrumenta su KORG RH3 klavijatura, tri klavirske pedale i zvučnici velikog prečnika, koji garantuju izuzetan muzički doživljaj - bogat zvuk klavira.


Real Weighted Hammer Action 3 klavijatura (RH3)
Za doživljaj koncertnog klavira zaslužan je RH3 koji radi sa velikom senzitivnošću. Poseduje klavijaturu koja deli čekiće u četiri različite osetljivosti pa je proizvođenje tona otežanije kada se sviraju note u donjem registru i što više se ide ka višim registrima izvođenje tonova postaje lakše. Ova verzija digitalnog klavira ima sada poboljšane sposobnosti, brzi prelaz preko svih dirki, neće izazvati grešku ili ometati izvođača.Elektronski sistem takođe poseduje Key Touch Control funkciju koja vam dopušta odabir jednog od 3 nivoa koji određuju kako vaša dinamiku utiče na zvuk, dozvoljavajući izvođaču da sam podesi klavir po svom dodiru. Dirke nisu otežane olovom.


Poseduje LINE OUT JACK (stereo-mini jack) sa kojim ćete brzo i lako povezati klavir sa dodatnim pojačalom, zvučnicima ili opremom za snimanje.


Specifikacija
Dostupne boje: crna
Klavijatura: 88 RH3 dirki
Podesavanje otpora dirke: 3 nivoa
Polifonija: 120 nota
Broj zvukova: 30
Metronom: Da
Konekcije: Slušalice x 2/Linijski izlaz, MIDI OUT, 3-pedal jedinica
Pojačalo/zvučnici: 2 x 22 W
Dimenzije: 1,355 × 351 × 772 mm
Tezina: 37 kg
Uključeni dodaci: AC adapter, stalak, pedale


Video


Komentari

Marić muzički instrumenti i pribor nastoji da bude što precizniji u davanju informacija o cenama i detaljima svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci kompletni i bez grešaka. Za proveru informacija pozovite 011 26 87 865 ili 011 26 42 181

Sve cene su izražene sa uračunatim PDV-om.