Pogledajte detaljniji prikaz

Schecter Demon-6 SBK električna gitara


3211


(0)
nije na stanju
Cena: 45.000,00 RSD
54.000,00 RSD
Vaša ušteda: 9.000,00 RSD

Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Čivije: Schecter. Ove visoko kvalitetne čivije sadrže klasičan dizajn u podmazanom i zatvorenom kućištu radi zaštite zupčanika. Njihova specifikacija je u odnosu 15: 1 obrtaja zupčanika radi glatkog i preciznog naštimavanja, mogućnost uklanjanja kapica, heksagonalni umetak i dijametar prečnika 10mm.

Finger board: Rosewood. Najupotrebljivaniji pragovi. Rosewood je prirodno uljast i radi savršeno pod svačijim dodirom. Zvuk je značajno bogatiji i puniji u odnosu na javor, jer suvišni tonovi i šumovi su abzorbovani u uljanje pore.

Magneti: Duncan Desinged Actve HB-105. Daju savršen zvuk kakav
muzičari traže od aktivnih magneta, sa balansiranim ulazom. Daje 12-14dB manje šuma, sa pojačanim niskim i visokim tonovima, i jačim izlazom. Jednostavno govoreći, Blackouts predaju jači ton nego ostali
aktivni magneti.

Vrat: javor - ima sitne proreze na sebi,jak, stabilan i ima manju reakciju na okolne promene (temperatura, vibracije) u odnosu na ostalje vrste drveta za vrat. Ton mu je veoma reflektivan, fokusira više energije na telo instrumenta. Javor prenosi čiste tonove na telo što doprinosi toplijem zvuku telu od mahagonija.


Kompletirana i setup-ovana u U.S.A. Kalifornija.


Video


Komentari

Marić muzički instrumenti i pribor nastoji da bude što precizniji u davanju informacija o cenama i detaljima svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci kompletni i bez grešaka. Za proveru informacija pozovite 011 26 87 865 ili 011 26 42 181

Sve cene su izražene sa uračunatim PDV-om.