Pogledajte detaljniji prikaz

Jim Dunlop MXR DIME DISTORTION


DD11


(1)
nije na stanju
Cena: 17.611,20 RSD
21.133,44 RSD
Vaša ušteda: 3.522,24 RSD

Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Distorzija za 'take-no-prisoners' svirku!

Kada je Dimebag Darrel iz Pantera-e prvi put stupio na scenu, izneo je novu eru gitarskog tona. Kada je u pitanju gitara, Dime ne traži topao ili mekan zvuk. Ne uznemiravaga vintage ono ili boutique ovo. On želi heavy, agresivan ton oštar kao žilet koji izbija ispred glasnog benda i čuje se jače od publike. To je ton koji besni sa distorzijom ali ostaje fokusiran dovoljno da održi ritmove brze kao munja i soloe koji vam pomeraju nerve.

Konačno postoji pedala koja može da da sve to: The Dime Distortion od MXR. Sa 3 band EQ, Scoop prekidačem i ungodly output-om, ova pedala iz pakla ima snage da iznese vaš najjači izliv sirove moći. Pojačajte gain, podignite niske i visoke tonove i pritisnite Scoop prekidač da dobijete opasan ritam ton. Podignite srednje tonove i dobićete razarajući lead ton. Ako vam nije dovoljno, priključite na kanal sa distorzijom i doživite sustain i zvučno razaranje koje je toliko jako da treba da ima znak Upozorenje!

The Dime Distorition, sirovina bez suptilnosti.

Napajanje dve baterije od 9 volti, ili Dunlop ECB-004 18-volt AC Adapter.


Video


Komentari

Marić muzički instrumenti i pribor nastoji da bude što precizniji u davanju informacija o cenama i detaljima svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci kompletni i bez grešaka. Za proveru informacija pozovite 011 26 87 865 ili 011 26 42 181

Sve cene su izražene sa uračunatim PDV-om.