Pogledajte detaljniji prikaz

Jim Dunlop HENDRIX FUZZ FACE


JHF1


(0)
nije na stanju
Cena: 20.325,60 RSD
24.390,72 RSD
Vaša ušteda: 4.065,12 RSD

Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Dunlop-ov inženjerski tim pregledao je horde vintage Fuzz Face-a, i usmerio se na nekoliko komada koji poseduju nepogrešivi Jimi voodoo. Autentične su do najsitnijih detalja.

Hendrix je bio gospodar fuzz zvuka – umetnik sa mnogo suptilnih nijansi u svojoj paleti zvuka. Njegova ljubavna veza sa legendarnom Fuzz Face pedalom počela je ranih dana Experience-a i nastavila je da evoluira kroz njegovu kratku ali blistavu karijeru. Dunlop Jimi Hendrix Fuzz Face je precizna verna reprodukcija 1969-70 Dallas Arbiter Fuzz Face-a koji je Jimi koristio na klasičnim albumima kao što je Band of Gypsys. Dunlop-ov inženjerski tim pregledao je horde vintage Fuzz Face-a, i usmerio se na nekoliko komada koji poseduju nepogrešivi Jimi voodoo. Hendrix Fuzz Face je napravljen sa toneful BC108 silikonskim tranzistorom. Autentičan je do najsitnijih detalja – ručno ožičena braon ploča i elektronika koja se podudara sa originalnim specifikacijama. Izgled je takođe 100% autentičan – to groovy okruglo kućište sa kloniranim originalnim Fuzz Face kontrolama i vintage turquoise hammertone finiš. Kolekcionarski primerak odličnog zvuka za svakog Hendrix ili Fuzz Face fanatika.


Video


Komentari

Marić muzički instrumenti i pribor nastoji da bude što precizniji u davanju informacija o cenama i detaljima svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci kompletni i bez grešaka. Za proveru informacija pozovite 011 26 87 865 ili 011 26 42 181

Sve cene su izražene sa uračunatim PDV-om.