Pogledajte detaljniji prikaz

Jim Dunlop MXR BASS ENVELOPE FILTER


M82


(1)
nije na stanju
Cena: 20.097,60 RSD
24.117,12 RSD
Vaša ušteda: 4.019,52 RSD

Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Bass Envelope Filter ima klasični, analogni, envelope filter zvuk u pristupačnoj i kompaktnoj pedali dizajniranoj specijalno za bas.

Odvojene Dry i Effect kontrole omogućavaju podešavanje perfektno balansiranih efekata i direktnog signala, tako da ćete izbaciti funk bez gubitka niskih tonova. Njegov širok raspon filtriranih tonova može se oblikovati Decay i Q kontrolama, a jednostavnim okratanjem Sensitivity pota možete podesiti pedalu prema intenzitetu vašeg sviranja – a takođe ga možete podesiti za pasivne i aktivne bas gitare. Bass Envelope Filter-ovo napajanje je dizajnirano da izdrži preopterećenje voltaže i pomešan polaritet, a true-bypass prebacivanje zadržava vaš ton u bypass modu. Sve to je spakovano u jako, lagano, aluminijumsko kućište veličine Phase 90 idealnih dimenzija za vaš pedalboard.

Karakteristike:
  • Klasični envelope filter zvuk
  • Odvojene Dry i Effect signal kontrole
  • Prirodan analogni ton


Video


Komentari

Marić muzički instrumenti i pribor nastoji da bude što precizniji u davanju informacija o cenama i detaljima svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci kompletni i bez grešaka. Za proveru informacija pozovite 011 26 87 865 ili 011 26 42 181

Sve cene su izražene sa uračunatim PDV-om.