Pogledajte detaljniji prikaz

Schecter DAMIEN PLATINUM 6 FR SBK


1183


(1)
nije na stanju
Cena: 78.600,00 RSD
94.320,00 RSD
Vaša ušteda: 15.720,00 RSD

Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Dvostruki cutaway oblik tela, setovan vrat, EMG magneti i zaključavajući tremolo.

Schecter Damien Platinum 6 sa floyd-rose-om napravljena je sa dvostrukim izrezom na mahagoni telu, troslijnim javorovim vratom i 24 praga od rosewood-a.

Sastavljena je u klasičnoj kombinaciji EMG-81 aktivnim humbakerom u bridge-u i EMG-85 aktivnim humbakerom kod vrata, za sve heavy-rock tonove.

Grover čivije sa Floyd Rose Special duplo zaključavajućim tremolo bridge-om omogućava masovni tremolo efekat, kao i totalnu stabilnost i sustejn.

Na vratu se nalze incijali slepog miša.

Čivije: GroverRotomatics sa 18: 1 odnosom (102-18 serija) Originalni Rotomatics sa poboljšanim zupčanicima. Ovaj odnos donosi precizno štimovanje i odličnu stabilnost.

Rosewood fretboard: Najčešći fretboard, rosewood je prirodno nauljen, radi odlično pod rukom. Zvuk je bogatiji nego kod javorovog (maple) vrata jer se suvišni zvuk absorbuje u sitne pore.

EMG Aktivni 81/85 magneti: Najpopularniji EMG magneti koji su započeli revoluciju.

Koristeći snažne keramičke magnete i blisko namotane kalemove, dobijaju se istaknuti visoki tonovi i stabilan sustain. EMG 81 se koristi u bridge poziciji; ovaj magnet čini da se zvuk probija i kroz najgušći miks. Koristeći u poziciji vrata i bridga ove magnete, zvuk postaje očaravajući i snažan.

Preporučeno uparivanje podrazumeva klasike 81/85 set.

Troslojni javorov vrat:
Sastavljen od 3 sloja javorovog drveta radi bolje stabilnosti. Gde standardni vratovi obično kroz vreme pokazuju slabost, što zbog promene temperature, vlažnosti vazduha, trodelni javorov vrat ostaje prav i ispravan doživotno.

Kofer se prodaje zasebno!

Kompletirana i setup-ovana u U.S.A. Kalifornija.


Komentari

Marić muzički instrumenti i pribor nastoji da bude što precizniji u davanju informacija o cenama i detaljima svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci kompletni i bez grešaka. Za proveru informacija pozovite 011 26 87 865 ili 011 26 42 181

Sve cene su izražene sa uračunatim PDV-om.